Taizéviering in hartje stad.

In de Oud Katholieke kerk aan de Dam is maandelijks een Avondgebed in de traditie van Taizé. Dit betekent dat er veel Taizéliederen worden gezongen. Ook is het stramien van het Avondgebed  hetzelfde als in Taizé: er is een psalm, een schriftlezing, stilte en voorbeden. De deelnemers kunnen hardop hun voorbede uitzeggen. De dienst duurt een half uur.

Tijd: elke eerste woensdag van de maand, klokslag 19.00 uur.

Plaats: Oud Katholieke kerk, Dam 28.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------