CJV Schiedam’s jeugdsoos  IKS !

Na de gezellige start van CJV Schiedam’s InterKerkelijkeSoos IKS met zo’n 30 bezoekers, gaan we lekker door: Elke eerste zaterdag van de maand vindt de volgende IKS plaats.

Kom ook bijkletsen na de vakantie en neem gezellig een introducé mee, hoe voller hoe leuker!

Doe mee met 30 minutes of fame: een half uur lang bepaal jij welke muziek er draait. Jij gaat achter de knoppen van de muziekcomputer en laat de zaal genieten van jouw keuze. Summertime? Hollandse meezingers? Het foute half uur? Aan jou de keus! Aanmelden via de mail of aan de bar, op de avond zelf.

Of zing je liever zelf?? We hebben een PlayStation aangesloten op de beamer! Even een wedstrijdje SingStar doen? Of toch liever FIFA op het grote scherm? Kom meedoen!

IKS is voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Toegang gratis, hapjes van het huis, overige consumpties vriendelijk geprijsd.

Open op de eerste zaterdag van de maand van 20u to 24u, Gebouw De Vonk, Lange Haven 129 Schiedam.

Tot ziens op de volgende eerste zaterdag van de maand vanaf 20u, Tot IKS!

Ps: neem wat vrienden mee, we maken het gezellig!