Inloophuis De Wissel

De Soepgroep: samen eten – samen praten!

Donderdag 27 februari vanaf 17.00 uur is er weer een Soepgroep in De Wissel.

Aanvang ca. 17.00 uur met vers bereide soep en een (belegde) boterham, aansluitend een geleid gesprek met koffie of thee (tot ca. 19.30 uur).

Kosten: een vrijwillige bijdrage (indicatie € 3,50).

Aanmelden kan bij De Wissel tel 010-4733003 – en mondeling tijdens openingsuren.

Elke laatste donderdag van de maand organiseert inloophuis De Wissel de Soepgroep. De Soepgroep is een samenzijn waarop Schiedammers gezamenlijk een kop soep eten en waarbij aansluitend actuele maatschappelijke thema’s aan bod komen. Met dit initiatief wil De Wissel Schiedammers op een ongedwongen manier dichterbij elkaar brengen.

De Wissel is gevestigd aan het Broersveld 123b in een historisch winkelpandje en elke woensdag, donderdag, vrijdag èn zondag geopend van twee tot vier uur!

de volgende Soepgroep-bijeenkomst is op donderdag 26 maart 2020