_________________________________________________________

De Oostercantorij

De Oostercantorij uit Schiedam o.l.v. Andries Stam is oecumenisch samengesteld en heeft wat betreft muzikale ondersteuning van kerkdiensten een naam hoog te houden. Momenteel bestaat onze cantorij uit zeven sopranen, zeven alten, vier tenoren en vier bassen.

Ons repertoire is veelzijdig en bevat onder andere meerstemmige muziek uit de Renaissance en Barok alsook motetten van Vogel

Wij repeteren iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.00uur in de Sint Jan de Doper/ Visitatie Kerk, Mgr. Nolenslaan 99 in Schiedam.

Nieuwsgierig geworden? Zin om een repetitie bij te wonen? Neem dan contact op met onze secretaris:

Gerda Heuchemer-Souge,  e-mail: gerdasouge@gmail.com@planet.nl