Dames en heren, leden van de Raad van Kerken en belangstellenden,

Op dinsdag 4 mei organiseert de stichting VNFG, in opdracht van de gemeente Schiedam, een sobere herdenking bij het monument in de Plantage.

In verband met de regelgeving rondom het Covid19 virus worden er geen toeschouwers toegelaten, wel wordt de herdenking live uitgezonden op Schie tv.

Het volgende is afgesproken:

- Kransen mogen een maximale diameter hebben van 60 cm, zodat ze door 1 persoon te hanteren zijn.

- Dat geldt ook voor bloemstukken, niet te groot, voor 1 persoon te dragen

- Kransen en bloemstukken aanleveren tussen 18.00 en 18.30 uur bij het monument.

-  De kransen en bloemstukken worden door de VNMFG, voor aanvang van de herdenking, op de standaards geplaatst, dan wel gerangschikt voor het monument.

-  De herdenking zal om 19.50 uur beginnen.

We hopen het in deze lastige tijden toch een mooie een betekenisvolle herdenking wordt.

Wanneer er nog vragen zijn bel gerust.

Nelleke Drenth, Secretaris VNMFG, tel. 010-4264538 of 06-20156282.

NB. In overleg met de burgemeester is tevens besloten om de gebruikelijke liturgiedienst, voorafgaand aan de herdenking op 4 mei in het gebouw van de Nederlands Gereformeerde Kerk, te annuleren.