GEESTELIJKE VERZORGING IN HET VLIETLANDZIEKENHUIS

De diensten worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers, die de patiĆ«nten  daarvoor op zaterdag uitnodigen  en op zondagmorgen komen ophalen.

De kerkdiensten worden intern uitgezonden via radiokanaal 35, maar ook buiten het ziekenhuis en wel via Caiway frequentie 99.0 FM. Ook te beluisteren via www.zosradio.nl

Voor de groep vrijwilligers die op zaterdagmorgen patiƫnten uitnodigt voor de kerkdienst zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers om de bestaande groep aan te vullen.

Het gaat om een zaterdagmorgen  per vier weken.

Informatie bij mw. Tineke Bastiaans, t: (010) 426 06 92 of bij ds Ton van Erp, t: (010) 893 53 01.